Tilbake til forsiden
RegistrerSøkHjelpMedlemslisteGrupperLogg innSvar på tråden Side 2 av 2
Gå til side Forrige  1, 2
Skogkattmesterskapet
Forfatter Beskjed

Svar med sitat
Innlegg  
Hadde kanskje vært moro med en publikumsfavoritt?
At alle kan stemme på den katten man liker best i sin helhet Wink


Svar med sitat
Innlegg  
Jeg hadde ønsket
Seminar/kurs (gjerne helse ol) i forbindelse med utstillingen...
og jeg tror det hadde vært lurt å styre unna alle konfirmasjonshelgene.

Hilsen Wenche


_________________
One cat just leads to another.
Ernest Hemingway

www.moltemyr.no
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren

Svar med sitat
Innlegg  
Ser at de tidligere hadde mesterskapet på høsten, som en juleutstilling.. Best pyntede julebur :)
Kansje tiden på året er vanskelig? Konfirmasjoner er definitivt noe ja..


_________________
Mvh Frøydis
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse

Svar med sitat
Innlegg  
Har begynt å kommentere på denne tråden flere ganger, men ikke kommet så langt at jeg har fått gjort det ferdig Very Happy

Først av alt, all honnør til styret som jobbet og stod på og fikk i stand en fin utstilling Very Happy . Det er veldig vanskelig å gjøre alle til lags.

Jeg synes det er veeeldig trist at det var så få påmeldte og håper virkelig at folk ikke holder seg unna pga uenigheter, fraksjoner eller noe i den retning. Bør vi ikke kunne heve oss over slikt for å hedre denne rasen som vi alle er så glad i???
Og jeg tror UTEN TVIL at alle er velkommen til skogkattmesterskapet.

Personlig tror jeg timing kan være en årsak til en del frafall i år. Utstillingene kommer veldig tett i Mai, det var en komfirmasjonshelg ++
Valgte jo faktisk selv å ikke ta med den katten som av mine sikkert hadde størst mulighet til å gjøre det bra, pga av veldig tett utstillingsprogram på henne Very Happy
Her på østlandet og vestlige deler av Sverige er det veldig mange utstillinger nå i Mai/Juni. Dette ser jo litt ulikt ut i andre deler av landet, men for området her hadde det sansynligvis vært bedre med en annen tid på året.
Sist år var mesterskapet samme helg som FIFE sin GF, det gjorde i det minste at det ikke var noen FIFE utstillinger den helgen.

Men dette er vanskelig og jeg har ikke lang nok erfaring til at jeg vet....

Synes selv det er vanskelig å si om det er mer eller mindre heder og ære som skal til. De fleste vil jo aldri oppnå denne hederen, men en ønsker vel at dette skal være en utstilling der ALLE ønsker å komme. Også de, som i likhet med meg i år, bare var der for å delta Wink Mer heder og ære gjør det jo bare mer interessant for de med toppkattene, men gjør kanskje at flere med litt mer middels katter synes de ikke er gode nok til å være med.

Sideklassene her er jo supre, men igjen så er det kanskje viktig at de blir gjort litt morsomme og at det ikke ender med at det er akkurat de samme kattene som premierest der som i resten. Da ender en fort igjen med at alle oss med middels katter ikke engang ser verdien av å melde på til sideklassene.
Så kunne en jo ha variert litt på sideklassene slik at det ikke var de samme hvert år.
Vil jo gjerne foreslå Beste pelskvalitet Very Happy
Flotteste Nickers Very Happy osv

Så er jeg litt enig med Brita i at det kanskje er blitt litt vel teknisk. Egentlig ikke så ulikt alle andre utstillinger, bare mye mindre. På skogkattmesterskapet så synes jeg skogkatten og det sosiale bør være i fokus. Som sagt så var det en vel gjennomført utstilling i år, der alt fungerte veldig bra. Det som skuffet meg veldig var at det hele ble ganske så hektisk. Hadde gledet meg enromt til Mauds innlegg om skogkatten i pausen og å få masser av tid til bare å snakke med folk å få sett litt nærmere på de kattene som en normalt ikke ser så mye. Det var egentlig litt for denne biten jeg var der. Så når pausen ble rekord kort og Maud sitt foredrag ble droppet, så var i det minste jeg veldig skuffet.

Kanskje en 2 dagers ting er bedre. Synes også at kurs, seminar og ting i den retning hadde vært ekstremt positivt. Vi har jo bla en av de fremste ekspertene på øyelidelser på katt her på Jeløy. Jeg vet at hun har holdt ett foredrag om dette i regi av Burak nettopp. Vi har også Haldor som jobber med scanning av HCM. Hva med å få inn litt autoriteter på GSDIV og lage noe rundt det? Der er mange muligheter.

Igjen, det hele er vanskelig, men jeg tror at enten må en bygge på prinsippet om at det skal være ett veldig anderledes arrangement, der skogkatten, det sosiale o.l er i sentrum, ellers så må en si at skogkattmesterksapet bare skal være en liten ekstra hedring av skogkatten og kanskje slå det sammen med en vanlig cert utstilling. Uten at jeg vet hvordan det har vært, så føler jeg vel kanskje at det nå ligger ett sted midt mellom.
En liten privat utstilling uten cert muligheter, men hvor det ellers ikke avviker så veldig fra en vanlig utstilling.

Så synes jeg også at Skogkattmesterskapet skulle ha vært åpent for ALLE som har skogkatt, ikke bare medlemmer. Det kunne kanskje ha vært høyere pris for ikke medlemmer? Så kunne en ha brukt mesterskapet som en mulighet til å skaffe flere medlemmer også. Ta imot innmeldinger der og da fra utstillere som ikke er medlemmer.

Når det gjelder dommeren, så var de bare helt supre happy  happy  Kanskje særlig Raymond og Maud med sin enorme erfaring med skogkatt. Helt klasse Very Happy

Så fikk vi også en helt utrolig mat i pausen happy  happy  happy  Ble vel bare litt lite tid til å få slappet av skikkelig med den Rolling Eyes

Men jeg gjentar igjen, en skikkelig kjempeinnsats av styret klem  klem . Det er klin umulig å gjøre alle til lags.


_________________
Hilsen Gunborg:)Vi har spennende planer!!!
http://haapets.com
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse

Svar med sitat
Innlegg  
Very Happy
Akkurat som Gunborg, synes vi at beste pelskvalitet, virkelig hadde vært i første rekke og et mer opplagt obligatorisk valg av sidegren. Fremfor for , som tildligere nevnt på annen tråd, snøsko.
Vi fant jo ut at om vi bærer kattene svevende rundt i luften et halv år, da kan vi DYRKE snøsko og vi burde stille helt i særklasse råsterkt nettop i den sidegrenen.
Spesielt fremdragende er Fioris ene pote, så hun burde vært stilt med den da hi hi hi..
Så den er for oss noe odd mulig for en natur rase, om man har fordel av å ikke bruke beina.
 Vi har jo her virkelig sett den absurde virkningen av fullstendig voldsom lang og kolossalt utflytende frodig pels utvekst både ut av og mellom tær, ved minimaisert bruk av pote ( ref.Belinda Fioris ødelagte, oppererte, gjennoppbygde og med lang rekonvalesens, pote ute av bruk)
Men altså vi er ikke imot snøsko da selvsagt. Men fikk jo artige refleksjoner omkring det hele.

Så derfor er beste pels mer passende for skogkatten synes vi, og diskuterte det her også som forslag.
Dessuten, har man ikke opplevd god pels, er det usikkert om man vet hvordan den bør være.
Så oppdragende virkning her kan være til glede for NFO.

Pelsen derimot er en kjempe viktig og skikkelig NFO signatur.

Det er en stor prosent andel av skogkattens kvalitet og identitet.

 
Very Happy Catalina


  
    

Vis innlegg fra:
Svar på tråden Side 2 av 2
Gå til side Forrige  1, 2
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger
  Søk blant norske bedrifter på io.no